شومینه و انواع شومینه الکلی، برقی و گازی

شومینه

شومینه و انواع شومینه الکلی، برقی و گازی

شومینه یک وسیله لوکس محسوب می شود که در خانه های اشرافی و بزرگ نصب می شود. بیشتر از آنکه جنبه کاربردی داشته باشد، برای زیباسازی نمای داخلی و دکوارسیون منزل کاربرد دارد. شومینه ها به دو دسته گازی و برقی تقسیم می شوند. شومینه هم مثل بخاری های نفتی و گازی به لوله خروجی و دودکش نیاز دارند. اگر به زیبایی منزل اهمیت می دهید، می توانید برای منزل خود شومینه را انتخاب کنید. 

در خانه ها و آپارتمان های شهری معمولا شومینه های گازی و شومینه های برقی به کار برده می شوند که تنها بستن درپوش دودکش آن برای حفظ گرما کافی خواهد بود. فراموش نکنید که اگر خانه شما از ابتدا با شومینه ساخته نشده است، اما می خواهید از شومینه در دکوراسیون داخلی استفاده کنید، شومینه های برقی و الکلی انتخاب مناسب تری خواهند بود.

امروزه شومینه به دلیل کارکرد گرمایشی و زیبایی و تزییناتی در مدل های مختلف و پیچیده تری عرضه می شود، در گذشته البته این ها دارای اشکالی ساده تر و عادی تر بوده اند. اکنون صنعت تولید و طراحی آن توسعه زیادی در هر یک از بخش های تشکیل دهنده خود یافته است. در بخش دودکش، اتصال به بیرون و لوله کشی آن برای خروج دود از فضای داخلی، تغییراتی اعمال گردیده تا از این طریق بتوان ضریب ایمنی آن بالا رود؛ علت این امر و پیشرفت ها البته این مطلب می باشد که هرگونه نقص و ضعف در این بخش می تواند به قیمت جان ساکنین تمام شود.

در گذشته شومینه ها تنها و تنها دارای یک مدل منبع سوخت بودند و آن هم چوب بود، به قول معروف تنها آن ها دارای نوع سوخت هیزمی بودند و با سوخت و سوز چوب بود که کار می کردند. امروزه در این زمینه منظور بخش سوخت آن ها انقلابی بسیار گسترده به وقوع پیوسته است، آن ها دیگر تنها دارای سوخت هیزمی نمی باشند، سوخت هیزمی مشکلاتی عدیده ای را با خود به همراه داشته اند ولی امروزه شومینه های مدرن دارای انواع سوخت مختلف می باشند، به خصوص دو نوع برقی و گازی دارای رواجی بسیار زیاد می باشد. عامل روشن شدن شعله آن، اکنون انواع فندک هایی هستند که در بیشتر مدل ها تعبیه می شوند؛ در حالیکه در گذشته برای آغاز سوخت و سوز آن از روش های سنتی استفاده می شد. پیکربندی آن هم به دلیل کارکرد ظاهری آن، با گذشته متفاوت گردیده است.

استفاده از نقش و نگار در نمای شومینه

استفاده از نقش و نگار های مختلف و متنوع بر روی قسمت نمای شومینه و هماهنگ سازی آن با دکوراسیون موجب چنین پیشرفتی شده است. حتی امروزه با سرامیک هایی نسوز، چوب مصنوعی نیز به تزیین ظاهری آن همراه گردیده تا بدین طریق، در صورت استفاده از سوخت های غیر از چوب، جنبۀ ظاهری آن حفظ گردد.

دودکش شومینه

همچنین دودکش آن در مواردی (به خصوص شومینه برقی) حذف شده است یا به شکل مستتر و پنهان نصب می شود و در فضاهایی که ممکن باشد، اتفاقا نقش آن را برجسته می کنند و از وجود آن برای زیباتر کردن آن بهره می برند. امروزه شومینه ها در طرح های متفاوت عرضه می شوند که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. مانند تمام تغییرات دیگری در صورتی که تمایل دارید تا آن بر روی دکوراسیون خانه شما تاثیری بیشتر و بهتر داشته باشد صلاح است قبل از خرید و نصب آن کاملا درباره آن تحقیق کرده و بعد تصمیم خود را در رابطه با خرید اتخاذ نمایید. در ضمن در کنار این موارد لازم خواهد بود تا ابتدا نقشه خانه، تجهیزات و امکاناتی که در دسترس است و مقدار گرمایی که نیاز دارید را در نظر بگیرید.

موراد مهم در انتخاب شومینه

برای داشتن انتخابی درست و بجا و مناسب را شرایط و موقعیت ایده ال شما، بهتر است مواردی هم چون وضعیت منزل، میزان حرارت لازم و مواردی از این دست را همواره در نظر بگیرید، چرا که در صورت انتخاب نوع و طراحی اشتباه آن شما به یک آیتم کم مصرف و به نوعی به صورت بی مصرف در خانه شما تبدیل می شود.

به عبارت دیگر، شما تمایلی در خود به استفاده از آن حس نخواهید کرد.. با توجه به بودجه و نیاز هر کس انواع مختلفی از آنها در بازار موجود می باشد؛ پس قبل از خرید بیایید با هم به مقایسه مزایا و معایب هر کدام بپردازیم. ابتدا باید به این نکته اشاره ای داشته باشیم که آن ها در چهار سبک مختلف امروزه طراحی می شوند. در این جا قرار است تا این چهار مدل را به صورتی خلاصه برای شما توضیح دهیم:

سبک های شومینه

استایل یا سبک هایی که معمولا در شومینه ها به کار گرفته می شوند. آن ها از نظر سبک یا استتایل به چهار دسته تقسیم می گردند.

شومینه ها با طراحی سنتی (Traditional)

شومینه های دارای طرح یا استایل سنتی دارای ظاهری خاص بوده که باعث تحریک حس نوستالژی شما خواهند شد، نوع چوب تزیینی سوخت آن ها طرح چوب بلوط است این مدل از آنها از چهره زیبایی برخوردار بوده و باعث می شود نمای شومینه های سنتی باز در منازل قدیمی را به خاطر شما بیاورند. نمای ظاهری آن ها باعث یادآوری ظاهر شومینه های چوبی سنتی می گردند که واقعا نمایی خاطره انگیز را برای شما به وجود خواهند آورد.

شومینه ها با استایل خطی (Linear)

شما با دیدن ظاهر این مدل از آن به یاد نماهای خاصی ای خواهید افتاد. شعله های بلند و بسیار زیبای این مدل از آن ها بسیار جذاب بوده و زیبایی این شعله ها بقدری زیبا می باشند که شما نمی تواند چشم از آن ها بردارید. نمای این شعله ها در شیشه ظاهری آن به قدری جذابیت خواهند داشت که واقعا شما نمی توانید این نما را از منظر دور سازید. طرح این مدل از آن به قدری زیبا و مدرن می باشند که باعث می گردد تا نمای خاصی خواهد بود که باعث ایجاد جذابیت های فراوان خواهد شد. شما راحت می توانید به مبل راحتی خود تکیه کرده و به نمای زیبای شعله ها از پشت شیشه های زیبای این مدل از آن نگاه کرده و یاد و خاطره های نوستالژیک خود را یادآوری نمایید.

شومینه با استایل مدرن (Contemporary)

نمای بسیار زیبا و لاکچری که واقعا نمی توانید از آن صرفه نظر نمایید. این مدل از شومینه گازی به منزل شما نمایی منحصر به فرد بخشیده و باعث می شود، تا بازدهی حرارتی و در کنار آن زیبایی خاص را به وجود خواهد اورد با در اختیار داشتن این مدل از آن ها افسوس هزینه های مرتبط با نصب و خرید آن را به کل فراموش نمایید. واقعا ارزش هزینه هایی را که برای آن خواهید نمود را دارا می باشد. این ها را لازم است زیباترین مدل از طرح های مدرن و سنتی آن ها بنامیم. در نتیجه مقایسه این مدل با مدل های سنتی و خطی باعث می شود تا بیش از پیش در صورتی که طرفدار طرح ها و مدل های مدرن می باشید از خرید خود احساس رضایت نمایید.

شومینه ها با استایل فیوژن (Fusion)

شومینه های دارای طرح فیوژن طرحی خاص می باشند که معمولا طرح مورد نظر دارای شیشه محافظ بوده و مستقیم با شعله ارتباط نخواهید داشت. تفاوت عمده این طرح با طرح های سنتی آن در این است که سعی می شود در دیواره های کناری آن نیز معمولا از نمای سنگ یا آجر استفاده می گردد.

شومینه هیزمی

وقتی صحبت از آن می شود، یک اجاق سنتی هیزمی اولین چیزی است که به ذهن هر کسی خطور می کند. با این حال امروزه در این دسته بندی گزینه های مختلفی برای خریدار وجود دارد. به عنوان مثال می توان به قابلیت نصب آسان، مقدار حرارت تولیدی و اینکه آیا اصلا آن برای مصرف کننده به صرفه هست یا خیر، اشاره کرد. در ادامه به معرفی انواع مدل هیزمی می پردازیم:

• شومینه سنتی باز

شومینه سنتی باز

این نوع شومینه ها، مدل هایی هستند که قرن هاست که مورد استفاده قرار گرفته اند. معمولا از سنگ و یا آجر ساخته شده و زمانی که در نزدیک آن هستید می توانید گرما را حس کنید، بوی سوختن چوب و صدای سوختن آن را بشنوید. این نوع نسبت به سایر نمونه ها از بازده حرارتی به مراتب پایین تری برخوردار است و بیشتر جنبه زیبایی و تزییناتی دارد. همچنین نصب این مدل آن نیازمند انجام تمهیداتی خاص است که باید برای آن مفدماتی خواهد بود. برای این کار لازم است شما بنایی زیادی را در داخل منزل خود به انجام برسانید و همین را باید یکی از دلایل عدم به صرفه بودن این مدل از آن معرفی کرد.

• شومینه بسته

شومینه بسته

این نوع شومینه معمولا با استفاده از یک پنل شیشه ای بزرگ بسته شده و به شما اجازه می دهد تا از منظره سوختن آتش لذت ببرید. طراحی این مدل به گونه ای است که گرمای کمتری از دودکش خارج شده و گرمای بیشتری را به اتاق می دهد، در نتیجه علاوه بر مشاهده آتش و لذت بردن از آن می توانید از گرمای آن استفاده کنید.

شومینه آماده

این مدل در واقع شومینه آماده بسته ای هستند که می توان آن ها را در جای مدل های سنتی باز قرار داده و شومینه سنتی با بازده کم خود را به یک مدل با بازده بالا تبدیل کرد.

اجاق هیزمی

 

اجاق های هیزمی

با اینکه نام شومینه را نمی توان بر روی این دسته قرار دارد، اما می توان از آن ها برای گرم کردن خانه به جای آن استفاده کرد. در این اجاق ها باید از لوله بخاری به عنوان دودکش استفاده نمود. از آهن ریخته گری شده و فولاد برای ساخت این نوع استفاده می شود.

مزایا و معایب اجاق های هیزمی

1. قدیمی و سنتی بودن ( لذت نگاه کردن به آن و شنیدن صدای آتش)

2. در هر جایی، فضایی دنج و روستایی ایجاد می کنند.

3. خیلی از مردم از بوی دودی که تولید می کنند لذت می برند.

4. هزینه نصب و نگه داری بالایی دارند.

5. پرتاب سوختگی و آتش به بیرون که نیاز به صفحه ای محافظ برای استفاده ایمن دارد.

6. نیاز به ذخیره چوب به عنوان سوخت.

شومینه گازی

شومینه گازی

با وجود اینکه این دسته از شومینه ها ممکن هست حال و هوای مدل های هیزمی را در شما ایجاد ننمابند، اما شومینه گازی تمیز تر سوخته و گرمایی بیشتری در ازای هزینه پایین تر در اختیار قرار می دهند به عبارت بهتر آن ها آلودگی هایی را که مدل های هیزمی با خود دارند را به همراه نداشته و هم چنین مانند شومینه برقی دارای میزان مصرف انرژی بالاتری می باشند. علاوه بر این تقریبا نیمی از این نوع هزینه کمتری از نظر میزان مصرف نیاز دارد و به همین دلیل جایگزین خوبی برای شومینه سنتی می باشند.

شومینه گازی با طراحی خطی

شومینه گازی معمولا دارای نوع طراحی خطی هستند ، این شیوه طراحی امروزه سبک طراحی مدرن را در زمینه طراحی مدل ها از آن خود ساخته است، به این سبک از طراحی، طراحی ای بسیار تند و شدید نام گذارده اند. شما می توانید با نگاه کردن به طراحی این مدل از آن ها خط های مشخص و دقیقی را در ساختار آن ها به خصوص در لایه های ظاهری آن ملاحظه نموده و قطعاتی بسیار ثابت و مشخص از سنگ های مرمر که در اطراف آن نصب می گردند را را نیز می توانید همواره در نظر بگیرید.

مزایای شومینه گازی با طراحی خطی

این نمای مدرن و امروزی ای که در این سبک از آن ها شما امروزه قابل مشاهده می باشد، می تواند به راحتی و به صورتی مستقیم حرارتی را که از طریق این سنگ ها به فضای داخلی منتقل می گردند را با شدت و میزان به مراتب بیشتری ارائه نموده و شما نیز می توانید به راحتی این میزان حرارت انتقال داده شده را در گرما و حرارت داخلی منزل خود ملاحظه نمایید.

در این جا لازم است تا این نکته را به حضور شما اطلاع رسانی نماییم که شومینه گازی امروزه در اکثر موارد از نوع و سبک طراحی مدرن خطی برخوردار می باشد و همانگونه که در بخش قبل ملاحظه کردید همین بهره گیری از طراحی خطی باعث می شود تا میزان بازدهی آن ها نیز بیشتر گردد. البته تعدادی از این سبک از آن ها با طراحی مدرن نیز وجود دارند که البته با هیزم کار کرده و هیزم در داخل آن ها به صورتی کج قرار داده شده و در ان ها از نقش های زیبا سازی با براقیت به مراتب بیشتری نیز استفاده شده است.نکته مورد نظر در این جا ذکر این مطلب می باشد که شومینه گازی ای که به صورتی خطی طراحی می شوند، معمولا از یک روکش نیز بهره خواهند برد.

روکش سخت در شومینه های خطی

در شومینه های دارای طراحی خطی سعی می شود تا در اکثر موارد از یک روکش سخت بهره گرفته شود. معمولا این روکش ها را از موادی می سازند که از مونوکرومیت ها ساخته شده و در اکثر موارد دارای رنگی سفید رنگ می باشد، به همین علت می باشد که برای تزیین آن ها به دلیل پنهان سازی این مواد از سنگ مرمر برای تزیین آن بهره می گیرند، این سنگ های مرمر می توانند به صورت سنگ های بزرگ طراحی شده و یا به صورت کاشی و موزاییک های کوچک نقش بندی گردند، به هر حال، در هر شکل و اندازه ای هم که باشند به کار گیری آن ها باعث می شود تا گرما و حرارت بیشتری از طریق این مدل از آن ها به محیط منتقل گردد.

طراحی شومینه بر روی دیوار

بهره گیری از طرح شومینه به صورتی که در دیوار به کار گرفته می شود، در کنار مدل های طراحی شومینه گازی امروزی که همان گونه که عنوان کردیم غالبا به صورت خطی طراحی و تزیین می شوند، شما می توانید طراحی دیگری را نیز در کنار ان ها ملاحظه نمایید. این سبک از طراحی را به نام سبک طراحی دیوار شومینه شهرت یافته است.

این سبک از طراحی شومینه ها موجب شده است تا از طریق استفاده از این سبک از آن به نام دیوارهای دراماتیکی، شما قادر به انتقال گرما از دو طریق سقف و کف منزل بوده و در کنار آن نیز به کار گیری نقش و نگار ها در فضای داخلی و طراحی ها و تزیینات به کار گرفته شده بر روی سطح این دیوار ها همگی باعث شده است تا زیبایی و دکوراسیونی شکل بودن را نیز برای شما به همراه آورده و علاوه بر ان به فضای داخلی منزل شما نیز زیبایی بسیار زیاد را منتقل گردانند. معمولا در این مدل از شومینه ها از رنگ های روشن و تا حدودی براق نیز بهره گرفته می شود.

• شومینه با دودکش

شومینه با دودکش

برای خارج کردن دود این نوع از آن ها می توان هم از دودکش قدیمی موجودکه حتما با آن ها برخورد داشته اید، استفاده کرد و هم دودکشی جدیدی را برای آن ها ساخت و به خوبی در داخل فضای خانه آن را بکار بست. علاوه بر این می توان از دودکش و لوله بخاری نیز استفاده کرد تا در هزینه های ساختمانی صرفه جویی کرد. به همین دلیل می توان این نوع شومینه را در هر اتاق استفاد کرد و جای آن را نیز دقیقا به همین علت تغییر داد. شعله این نوع آن مانند مدل های هیزمی زرد رنگ است.

• شومینه بدون دودکش

شومینه بدون دودکش

شومینه بدون دودکش را می توان به راحتی و در هر جایی نصب کرد چرا که نیازی به دودکش و خروجی گاز ندارد. گاز حاصل از سوختن دوباره در شعله می سوزد، در نتیجه شعله این نوع مدل به رنگ آبی در می آید. با وجود اینکه طراحی این مدل به گونه ای است که سوختن تمیزی داشته باشد اما باز هم ممکن است کمی از این آلاینده های به محیط خانه راه پیدا کنند.

مزایا و معایب شومینه بدون دودکش

• تولید گرمای بیشتر در ازای هزینه کمتر. • در هنگام نصب نیاز به ساخت و ساز کمتری دارد. • با سوزاندن گاز طبیعی بجای هیزم کاربرد آسان تری دارد. • با وجود اینکه دارای احتراق پاک هستند اما در مدل بدون دودکش آن هنوز احتمال انتشار آلاینده وجود دارد. • نیاز به نصب شلنگ برای رساندن گاز به آن وجود دارد. • ممکن است حسی شبیه با حس شومینه های هیزمی را ندهد.

شومینه الکلی (شومینه اتانولی)

شومینه الکلی(اتانولی)

شومینه الکلی به دلیل سادگی در نصب و طراحی معاصر امروزه ترویج بیشتری نسبت به سایر آن ها پیدا کرده اند. شما می توانید متناسب به هر نوع دکور و بودجه ای طراحی مناسب پیدا کنید که کاملا به دکور شما می نشیند. این مدل ها تمیز و بی بو بوده و می توان گفت که شاید بهترین نوع آن می باشد. توجه داشته باشید که این نوع آن ها نمی توانند گرمایی مثل شومینه ها هیزمی و یا گازی تولید کنند. اما بیشتر آن ها مشعلی دارند که می تواند با سوخت اتانول طبیعی بسوزد و به همین دلیل این مدل سازگاری بهتری با طبیعت داشته و ضرر کمتری به محیط زیست می رساند.

مزایا و معایب شومینه الکلی(شومینه اتانولی)

• زیان کمتر به محیط زیست و بدون بو بودن.

 • نصب بسیار آسان.

• قابلیت تنظیم دما و همچنین روشن و خاموش شدن آسان.

• گرمای کمتری نسبت به آن ها هیزمی و گازی تولید می کنند و نمی توانند کل خانه را گرم کنند.

• نیاز به پر کردن دوباره مخزن سوخت دارند.

در ادامه به معرفی انواع شومینه این مدل می پردازیم:

• شومینه آماده ( شومینه تبدیلی)

شومینه آماده

شومینه آماده نوعی مدل محسوب می شوند که باعث می شود تا به راحتی جایگزین هر مدلی گردند. در واقع شما می توانید برای مثال از این مدل از آن ها به جای شومینه گازی استفاده نمایید. شومینه آماده دارای کاربرد هایی مختلفی بوده و می توانند تقریبا دارای بازدهی حرارتی ای متوسط می باشند. این مدل از آن ها می توانند هم برقی بوده و هم گازی باشند.

• شومینه رو میزی

شومینه رومیزی

این مدل از شومینه ها دارای ابعاد و اندازه های متغییر و متنوعی هستند، این مدل از آن ها به شما اجازه می دهد در هر مدل دکوری از آن ها استفاده کنید و در ضمن می توان آن ها را به راحتی نیز جا به جا کرد. در واقع این مدل از آن ها را غالبا همان شومینه بدون دودکش می باشند، معمولا به سایز های کوچک آن بدون دودکش، شومینه های رو میزی می گویند.

مزایا و معایب شومینه رومیزی

• قابلیت جا به جا کردن آسان، در داخل و خارج از خانه.

• نسبتا مقرون با صرفه.

• گرمای تولیدی پایین در نتیجه بیشتر جنبه تزئینی دارد.

• فقط برای چند ساعت سوختش جواب می دهد.

شومینه معلق(شومینه آویزان)

شومینه معلق(آویزان)

این شومینه مجموعه ای منحصر به فرد از مدل های سفارشی و طراحی شده را می تواند در بر بگیرد، از جمله این موارد می توان سایبان های شگفت انگیز و سقف آویزان را از این مدل از آن ها نام برد، البته این ها مدل هایی هستند که باید متناسب با فضای موجود در محل نصب طراحی و بعد از تایید مشتری تولید و نصب شوند. بسیاری از این طرح های  آویزان شیشه های معلق را برای ایجاد حداکثر شفافیت بصری و با انواع گزینه های سفارشی ترکیب می کنند.

شومینه دیواری

شومینه دیواری

این شومینه را می توان همان گونه که از اسامی ان ها مشخص است، در هر دیواری که می خواهید نصب نمایید بهره برداری کرده و علاوه بر استفاده گرمایی از جنبه تزئینی آن نیز استفاده کنید. مانند شومینه گازی، این مدل نیز دارای دو نوع متفاوت است که یکی نیاز به دودکش و خروجی گاز دارد و دیگری خیر.

مزایا و معایب شومینه دیواری

• صرفه جویی در مکان و گزینه مناسب برای خانه های کوچک و آپارتمان ها.

• هر سه نوع برقی، الکلی و گازی آن موجود است.

• تولید گرمای کمتر.

• امکان انتشار گاز های آلاینده در نمونه های بدون دودکش آن.

شومینه برقی

شومینه برقی

در میان انواع مختلف آن، شومینه برقی گزینه مقرون به صرفه تری هستند. علاوه بر این نصب شومینه برقی نیز بسیار ساده می باشد. یکی دیگر از مزیت های آن این است که به شما این امکان را می دهند تا گرمای خروجی را مستقل از فضای شکلی شومینه تنظیم نمایید. یعنی می توان بدون اینکه شکل آتش آن تغییری داشته باشد میزان گرمای آن را کم یا زیاد کنید.

بیشتر این مدل ها دارای کنترل از راه دور بوده و همچنین به شما این امکان را می دهد تا انواع مختلفی شعله نیز داشته باشد که این شخصی سازی زیادی را به مشتری می دهد. شومینه برقی البته در کل به دو دسته داخلی و بیرونی تقسیم بندی می شوند. مدل های درونی آن ها معمولا دارای اندازه ای بزرگ تر بوده و می توانند بازدهی ای به مراتب بیشتر را از مدل های بیرونی با خود برای شما به همراه بیاورند. مدل های بیرونی همان گونه که از اسامی آن ها مشخص است دارای ساختاری هستند که می توانند در فضای بیرون از داخل منزل به کار گرفته شوند، شما می توانید از این مدل از آن ها در حیاط، ترانس و مکان هایی دیگر بهره برداری نمایید. شومینه های بیرونی بیشتر دارای کاربردهایی تزیینی هستند تا این که بخواهند دارای کاربرد و بازدهی حرارتی باشند.

مزایا و معایب شومینه برقی

• مقرون به صرفه ترین شومینه.

• امکان تنظیم دما بدون تغییر در شکل شعله.

• نیاز به نگه داری کمتر.

• گزینه مناسب برای خانه هایی که در آن ها کودک دارند.

• جذابیت کمتر و نداشتن حس سنتی و قدیمی.

• استفاده زیاد برق.

شومینه برقی مانتل

شومینه برقی مانتل

این نوع شومینه بسیار شبیه به شومینه هیزمی است، با این تفاوت که نیازی به دودکش یا تهویه ندارد. این مزیت به شما اجازه می دهد تا ترکیبی از ظرافت و سنتی بودن را در هر اتاقی از خانه تان بدون هزینه اضافی داشته باشد.

• شومینه و میز تلویزیون

در واقع مدلی است که در میز تلویزیون جای می گیرد که به شما اجازه می دهد تا دو وسیله مهم از خانه تان را با هم ترکیب کنید. این مدل نیز برای خانه ها و آپارتمان های کوچک مناسب است.

این را باید یکی از زیباترین و مدرن ترین سبک های آن نام برد. انواع مختلفی از آن ها امروزه در بازار موجود می باشد. شما می توانید بر روی آن ها تلویزیون خود را قرار دهید و در زیر تلویزیون نیز شعله های زیبایی تزیینی را در داخل این مدل از آن ها ملاحظه نمایید.

بدنه این مدل از شومینه ها به صورتی طراحی شده است که حرارت را به محیط مجاور بدنه انتقال نمی دهد؛ به همین خاطر این مدل از آن ها قادر هستند تا نقش میز تلویزیون را ایفا کرده و شما به خیال راحت تلویزیون خود را بر روی آن ها قرار خواهید داد. مدل های جدید ترین نیز از این سبک از آن ها را می توانید در بازار ملاحظه نمایید، معروف ترین مدل از آن ها از این نسل آن های جا کتابی می باشند که دارای ساختار و نمایی کاملا شبیه به مدلهای میز تلویزیونی خواهند بود.

جدیدترین مقالات